KOLO & KLOP FLEXIPED

Flexiped: recept za VEČJI napredek

Bistvo sistema Flexiped je v kontroli ne-stabilnosti. Namesto enodimenzionalne vadbe, katere ste deležni pri večini naprav, vam vadbene naprave Flexiped predstavljajo nov več dimenzionalni način vadbe. Naprave Flexiped, so namenjeni krepitvi mišic s poudarkom na agilnosti, stabilnosti in mobilnosti. Stransko gibanje vam daje prednost in zagotavlja učinkovitejši proprioceptivni trening, s katerim dosežete bistveno boljše rezultate. Dobro sodelovanje med različnimi mišičnimi skupinami, je ključnega pomena za zagotavljanje optimalnih rezultatov. To pomeni, da z napravami Flexiped dosežete z enakim treningom bistveno večji napredek. Naprave so namenjene tako efektivnemu treningu, kot tudi rehabilitacijskim programom Flexiped Kolo: omogoča nagibanje okvirja in s tem zagotavlja naravno gibanje kolesarjenja. To daje občutek prave kolesarske vadbe. Zaradi nagiba, vam pri treningu sodelujejo mišice celega telesa in ne samo nog. Z vadbo na tem kolesu, postavite nov izziv vašim mišičnim skupinam. V kombinaciji z pedali Flexiped, je kolo tudi odlični pripomoček, za rehabilitacijo po poškodbah. S kolesom Flexiped, dosežete bistveno večji napredek. (več na www.gog-sport.si )

      Flexiped Klop: je odličen pripomoček za krepitev mišic zgornjega dela telesa. Klop Flexiped, je zasnovana za vadbo, ki krepi mišice globlje v telesu. To so mišice, ki nam pomagajo pri stabilizaciji trupa. Z njo lahko izvajamo tako dinamične, kot statične vaje, ki so odlične za boljšo pripravljenost ali rehabilitacijo. S klopjo Flexiped dosežete bistveno večji napredek. (več na www.gog-sport.si )     Flexiped Pedala: pedala Flexiped so zasnovana, tako da 15° stranskega nagiba dodatno krepi vaše mikro mišice v notranjosti gležnjev, meč in stegen. S tem bistveno povečate intenzivnost vadbe. Pedala so odličen pripomoček za rehabilitacijske programe. Izbirate lahko med: Klasik pedali za navadno športno obutev in Clipless pedali za kolesarske čevlje z vpenjanjem. (več na www.gog-sport.si )     ZAKAJ Flexiped Terracoda: Z napravami Flexiped boste uspeli:

  • povečati mišično moč
  • povečati mišični nadzor
  • povečati vzdržljivost
  • izboljšati ravnotežje
  • izboljšati rehabilitacijo

Naprave Flexiped vam priporočamo, če bi radi napredovali s treningom! Fotografije predstavitve Za več informacij, osebno predstavitev in preizkus kontaktirajte GOG sport: 040 556 551 ali info@gog-sport.si.

KOLO & KLOP FLEXIPED
Scroll to top