Triatlon Bled 2008

13. septembra ob 10:00 uri, v mrzlem in deževnem vremenu, se je uradno pričela zadnja tekma za Slovenski triatlonski pokal. Kljub zelo slabemu vremenu je organizatorju uspelo odlično organizirati tekmo, dež pa ni zmotil niti tekmovalcev, ki so postavili rekordno udeležbo. Prijavljenih je bilo nekaj čez 500, barve našega kluba  pa so zastopali kar štirje.

Ob 10. uri so se v vodo najprej pognali najmlajši, in sicer na Lumpi triatlon, nekaj trenutkov pozneje pa so v vodo skočile ženske, ki so naznanile začetek boja za naslov državne prvakinje v olimpijskem triatlonu. 5 minut za njimi so se na enako pot podali tudi moški, kjer je štartal tudi Bor. Tekmo je Bor zaključil absolutno na 14. mestu, v kategoriji mladincev pa je bil prvi.

Na svoj račun so prišli tudi mladinci, saj so na Bledu že drugo leto zapored organizirali tekmo za mladinski evropski pokal. Tu je štartal tudi Rok, ki je dosegel absolutno 34. mesto, med mladinci pa je bil 7.

Na triatlonu za vsakogar pa sta nastopili kar 2 naši tekmovalki. Ula Štibelj in Petra Svete. Petra je med ženskami osvojila absolutno 1. mesto Ula pa 7., med članicami pa najbolj nehvaležno, torej 4. mesto.

TV REPORTAŽA TRIATLON BLED

REZULTATI

Triatlon Bled 2008
Scroll to top