SVETOVNO PRVENSTVO IRONMAN HAWAII 2012

Hawaii. Cilj, želja, sanje… “The World’s Best Meet Here!” Samo na ta dan, ne prej in ne kasneje… Svetovno prvenstvo v Ironman triatlonu na Hawaiih je vsako leto  vredno spoštovanja. Drugih “dogodkov” ki tam sledijo, z njim ne gre enačiti ali primerjati.

Letos se bodo naj… pomerili med seboj v soboto 13. oktobra 2012. Profesionalci bodo delovni dan začeli ob 6 uri in 30 minut po lokalnem času, v Sloveniji pa  bomo že v zadnjem delu dneva. Ura bo 18 in 30 minut.

Matevž Slapničar in Tomaž Šink bosta aktivirala svoji telesi ob 7 uri po lokalnem in 19 uri po Slovenskem času. Matevž je v Koni prvič. Na zadnjih treningih je njegova telesna pripravljenost  navduševala.  Tomaž  je na Hawaiih domač. Gost lavinih polj je že dvanajstič. V Koni je dobil novo kolo. Naj čimprej postaneta prijatelja.

V soboto bo zanimiva tekma z več kot 2.000 različnimi cilji, različnimi željami, različnimi upi. Za prvo mesto je le nekaj kandidatov, za osebno zmago so vsi na štartni listi… Pogoj za uresničitev: 3,8 km plavanja, 180 km kolesarjenja in 42 km teka.

Tekmovalca najbolj zastopanega slovenskega kluba na svetovnem prvenstvu imata štartni številki:

1040 – Matevž Slapničar    ;  1090 – Tomaž Šink.

V živo na spletni strani: www.ironman.com

Več informacij o tekmovanju na: http://ironmanworldchampionship.com/

SVETOVNO PRVENSTVO IRONMAN HAWAII 2012
Scroll to top