Ptujski triatlon

Nekoliko lepše vreme kot  dan prej v Wolfsbergu so imeli triatlonci na Ptuju. Tudi tokrat so se pomerili v sprint triatlonu, najmlajši član Triatlon kluba Gorenjska, Žiga Marguč pa v “triatlonu za vsakogar”.

Miha Kern je pred letošnjo sezono veliko investiral v kolesarsarstvo. Odličen plavalec se je prvi podal na kolo in se na tek pripeljal s prvo skupino. Zadnja triatlonska disciplina mu je še vedno izziv.

Borut Vovk je verjel napovedim sotekmovalcev v progi in jih v prvih dolžinah bazena preveč spoštoval. Na kolesu je v samostojni vožnji prehiteval vse pred seboj. V zaveterju mu niso sledili niti po “dosežkih” v javnosti izpostavljeni triatlonci. Na kolesu je bil tako preprečljiv, da ga na teku ni bilo moč ujeti. Njegovo koleno je bilo nedavno operirano… Borut ima letos visoke cilje. Čez dva tedna bo v St. Poltnu. Ironman Nica pa bo njegova prva najdaljša triatlonska preizkušnja.

Jošt Slapničar je tradicionalen udeleženec prireditve, ki jo pripravlja Rado Ačimovič. Bil je tradicionalno soliden.

Žiga je prek zime zelo napredoval. Odlično plava. Na ponedeljkovem treningu je kazal spomin na tekmo. Koleno se že celi. Med vsemi je bil 6.

Rezultati

Fotografije

Ptujski triatlon
Scroll to top