TRIATLON PORTOROŽ

Sončna sobota, 21. junija 2014 je bila v Portorožu uspešna za tekmovalce Triatlon kluba Gorenjska. Nastopili so v olimpijskem triatlonu (1, 5 km plavanja, 40 km kolesarjenja, 10 km teka), sprint triatlonu (750 m plavanja, 20 km kolesarjenja, 5 km teka), ter najkrajšem super sprint triatlonu.

ROB SVENŠEK na začetku svoje triatlonske kariere kaže izjemno nadarjenost, vztrajnost in motiviranost.  V najdaljši preizkušnji, ki je štela tudi za Slovenski pokal je bil v absolutni konkurenci 2., ter zmagovalec v kategoriji člani I. Dopolnil je komaj 20 let…

Med ženskami je na isti razdalji URŠKA PETJE zasedla 3. mesto v kategoriji. KLEMEN KOVAČ je bil 7., NEJC LUŠINA pa 13. v kategoriji. Oba sta z opravljenim zelo zadovoljna. GABER TERSEGLAV nabira izkušnje, kamor bo štel tudi pripravo opreme za to tekmo. TKG je ob svojem imenu na prijavi napisal BORUT VOVK. V kategoriji pred njim ni bilo nikogar.

Na krajši razdalji je tekmovala MAJA BENKOVIČ in pritekla v cilj pritekla z bolečinami 6. v kategoriji. ALEŠ DEBELJAK pa si je 7. mesto priboril na odličnem teku po tehničnih težavah s kolesom.

Najkrajše razdalje se je solidno lotil MATEJ ROŽMAN in bil zadovoljen z 9. mestom v kategoriji.

Boljša organiziranost tekmovanja bo zagotovo izziv za prihodnje…

Rezultati

Fotografije

 

 

TRIATLON PORTOROŽ
Scroll to top