TRIATLON VELJENJE – DP OLIMPIK

V nedeljo 6. julija 2014 je v sončnem in vročem vremenu, ter dobri oganizaciji, potekalo državno prvenstvo v triatlonu na olimpijski razdalji, ter tekmovanje v super sprint triatlonu in triatlonu za vsakogar.

Tekmovanja se je udeležilo 6 tekmovalcev Triatlon kluba Gorenjska. 

Državna podprvaka sta v svojih kategorijah postala URŠKA PETJE in ROB SVENŠEK. Oba sta bila v absolutni konkurenci 9. Rob kot novinec v slovenskem triatlonskem prostoru s svojimi dosežki ter sposobnosti ter voljo vzbuja izjemno pozornost in simpatije… Napoveduje popestritev dogajanj v okolju… Urška se pripravlja na svoj prvi Ironman 70.3. Letos je kolesu posvetila veliko časa, kar se je poznalo tudi v Velenju.

Svoj debi je na olimpijski razdalji – 1,5 km plavanja, 40 km kolesarjenja in 10 km teka, izredno uspešno opravil ALEŠ DEBELJAK, ki si je z odličnim tekom priboril  4. mesto v svoji kategoriji ter bil v absolutni konkurenci uvrščen tudi pred tekmovalci, ki so s svojo preteklostjo verjetno bolj zadovoljni kot s sedanjostjo. GREGOR KAMPJUT je v svoji kategoriji dosegel 6. mesto.

Na najkrajši razdalji je bila blizu zmage MAJA BENKOVIČ, ki pa je na koncu dosegla odlično 2. mesto. Pomembnih izkušenj pa si nabira tudi MATEJ ROŽMAN, ki je tekmovanje zaključil na 20. mestu.

S svojimi nastopi so bili tudi tekmovalci zelo zadovoljni.

Rezultati

Fotografije

TRIATLON VELJENJE – DP OLIMPIK
Scroll to top